torstai 31. maaliskuuta 2016

Hyvää kotiutumista Magga!

Magga tirriäinen lähti uuteen kotiin eilen. Kävimme Glowing Moon kennelissä vierailulla Jurvassa, ja samalla Magga pääsi GM:n kasvattajan Sofian kasvatin omistajan kyytiin ja suuntasi kohti Tankavaaraa.

Otin reissuun mukaan kaikki kakarat, sillä ajeluun ja toisiin koiriin tottuminen tekee ihan hyvää. Kovin olivat väsynyttä kakaraa. Matkaeväinä oli D&C Barfista shoppailtuja kanatikkuja, (Tää ei oo mikään mainos, mut tälleen kuluttajan kokemuksesta; diggaan kyllä palvelusta siellä!) ja niistä oli sitten matkalla mukava kinata, että mikä nyt oli kenenkin tikku sitten, ja lopun aikaa loikoa milloin minkäkin muotoisessa kuviokellunta-asennossa.


Glowing Moon kennelissä pennelit pääsivät tarhaan leikkimään ja pissatauolle, ja Sofia auttoi minua sopimusten täyttelyssä teen, keksinmussutuksen sekä pystiffipentujen pallottelun lomassa. (Oli muuten aika hienoja. Ehkä joskus mullakin on taas a) paimen ja b) vahti.)

Lopulta, kun olimme saaneet kaikki hommat hoidettua, Magga pääsi etenemään Gold rush runiin, eli Kodan kasvattajan järjestelemään koiravaljakkokisaan uuden omistajansa luo.



Matka oli pitkä, mutta Magga sai kehuja reippaudesta, sekä apua antaneelta kuskaajaltaan, että uudelta omistajalta. Ei kuulemma kisahulina järkyttänyt tyttöä. Empä minä yhtään vähempää siitä uskokaan. Magga on pennuista aina ollut ensimmäisenä kokeilemassa, ja on kovin utelias. Lisäksi tässä taloudessa on kyllä totuttava ääniin, hulinaan ja huiskeeseen, jos meinaa vauhdissa pysyä, joten en ollut kyllä yllättynyt. 

Uuden omistajan luona Magga pääsi heti saamaan häivähdyksiä tulevaisuudestansa. Sain kuvan, notta sinne se kipusi tutustumaan ld-rekeen. Kevyitä askelia, tasaista vauhtia ja hyvää terveyttä rakkaalle ipanalleni elämän tielle.


2 kommenttia:

  1. Jos mua rääytyttää sun puolesta kun luen tämän jutun, niin miten ikinäkään voisin itse kasvattaa yhtään penneliä?? Tai ainakaan siis luopua niistä??? Byäääh!
    http://koiruuksiakaapolassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Heips! Ajattelin koittaa tätä kautta ku en saanu pyydettyy sua facessa kaveriks et jos sä pyytäisit mua ku olis kiva jutella mut se on ny jääny ku vanha puhelin meni rikki ja siin samal meni sun numeroski :'( T: se jonka kaa sä juttelit sairaalas talvipuutarhas ku olit soittamas pianoo ku mä tulin mun mummun ja äitin kaa sinne :)

    VastaaPoista