tiistai 23. lokakuuta 2012

Tasoittuva arki

Naga on nyt viikon verran ollut kotona ja lauma on alkanut taas tasoittua. Koda on ainakin toistaiseksi ottanut paikkansa isoveljenä Nagan yläpuolella. Siitä olen varma, että pennut kyllä menevät hierarkiassa Nemon ohi, sillä Nemo on niin alistuva. Asia saattaa tulla vielä myöhemmin ajankohtaiseksi, kun pennut kasvavat ja ikäero tasottuu, sillä Nagalla on kyllä tuota tahdonvoimaa. Minulla on sellainen tunne, että se voisi isompana yrittää haastaa Kodan uudelleen. Katsellaan ja seuraillaan tilannetta!

Juuri nyt kuitenkin talossa on jo jonkinmoinen harmonia! Kodaa joutuu aina välillä komentamaan, kun se ei leikkihaluiltaan haluaisi antaa Nagan nukkua tai muuten olla rauhassa. Pojat ovat kuitenkin ystävystyneet jo sen verran hyvin, että päikkärihetkiä vietetään kylki kyljessä yhteisessä kiepussa nukkuen.







6 kommenttia:

  1. Voi herttinen:) Hyvä, että rupeaa jo harmonia löytymään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niin on! Ja nuo on niin lutusia nyt, kun ei tarvitse stressata siitä kuka on kingi. Ihan eri ilmapiiri.

      Poista
  2. Uulalaa Kodan korvat on ihanasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se pitää niitä melkein vallan noin ylhäältä yhdessä! :D Joskus kun se on väsynyt tai riehuu, sinne väliin tulee muutama sentti.

      Poista
  3. Kodan on korvat ihan rusetilla :D Nagalla näkyy olevan sama ilkikurinen pilke silmäkulmassa kuin siskollaan :)

    psst...ihan pakko kitistä tuosta siperianhusky.net linkistä tuolla sivussa..sen takaa löytyy paljon pienen piirin "puolueellista linjapropagandaa" ja vääristeltyjä juttuja, joista huskyista tietoa etsivä saa väärää tietoa.
    Puolueetonta ja asiallista infoa löytyy esim. näiltä keskeneräsiltä sivuilta http://www.winterchaos.com/huskyinfo/1.html
    Täältä löytyy myös paljon juttuja, artikkeleita ja asiaa huskyista http://www.saunalahti.fi/samans/ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kitise ihmeessä! Mulle saa kitistä.

      Oon mäkin sitä kattonut, että kirjoittaja kuuluu näihin old linen palvojiin. On siellä paljon hyvääkin tietoa, mutta oot silti kyllä oikeassa siinä, että ehkä noin aloittelijalle tai tuollaseen "lisää tietoa huskeista" -kohtaan se ei kyllä ole paras mahdollinen. Onhan se teksti siellä paikka paikoin vähän korkealentosta. Enkä jotenkin oo tullut ajatelleeksi, että kaikki ei välttämättä osaa suodattaa sieltä sitä oikeaa tietoa.

      Minäpä muuttelen sitä!

      Poista