sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Tervetuloa Rudi !

Rudi on ollut meillä nyt viikon verran. Täytyy sanoa, että en oikeasti suunnitellut ottavani koiraa tähän rakoon. En ollut ihan hirveän valmistautunut tähän. Alunperin lähestyin kasvattajaa, sillä kiinnitin huomioni Rudin pentueessa olevaan nättiin punaiseen tyttöön. Tytön he olivat päättäneet pitää itse. Punainen poika oli kuitenkin vapaana ja kohta löysinkin itseni järjestelemästä asuntoa pennun tuloa varten.



Sortumiseeni vaikutti aika paljon menestyneet vanhemmat. Rudin molemmat vanhemmat ovat juosseet kilpailuissa aktiivisesti ja hyvin tuloksin. Lisäksi olemme tässä tehneet paljon alustustyötä kotiluolan vaihtoa varten. Tämä luola alkaa käydä ahtaaksi laumalle. Tarkoitukseni oli miettiä lisäkoiria vasta, kun luola on jo vaihtunut. Tällaisia tilaisuuksia vain kun ei ihan alvariinsa tule, siispä päätin tarttua siihen ja mennä niillä mitä on. Rudi joutuu siis kokemaan vielä muutonkin, mutta eiköhän sekin järjesty. Poika tuntuu olevan ihan ok muutosten kanssa. Naakkaparvet ja ohi kulkevat rekka-autot sen sijaan ovat jo vähän vakavampi juttu..

Täältä pääset katsomaan Rudin pentueen sivuja Hellerkantrin kennelin sivuilta. Rudin virallinen nimi on siis Hellerkantri Eltron ja kennel on virolainen.

4 kommenttia:

  1. Ihana Rudi! Onnea yllätyspennusta, ja pitkää pinnaa! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos! :) Kyllä tässä vähän taas on täytynyt totutella. Aika rauhallinen tuo on, mutta joitain asioita on, mitä pitää harjoitella. Kovasti komentaa ja haukkuu esim. kun laitan ruokaa ja sen sellaista. Pikkuhiljaa täällä edetää.

    VastaaPoista
  3. Tässähän nousee ihan valtava pentukuume!!:) On tuo Rudi vaan niin sydämet sulattava:) Just oli puhetta, että ehkä kesä 2015 olisi sellainen ajankohta jolloin me voitaisiin hankkia toinen koira Immun kaveriksi, mutta katsotaan, voi olla että kuume yltyy liian suureksi;) Me vaan ei vielä tiedetä mikä rotu olis meille hyvä:..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kivalta! Immu voisi tykätä kaverista. :) Immu on päässyt tekemään rodunomaista toimintaa, mikä on tosi hyvä. Koittakaa vaan miettiä joku, jonka tarpeisiin on luonteva vastata. Toivottavasti löydätte sopivan!

      Poista