keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Rudi 8kk ja ensimmäinen veto


Rudi täytti 8kk 18.6. ja isäntä vuosia päivää aiemmin. Näiden juhlien kunniaksi korkkasimme Rudin ensimmäiset valjaat.

Minulla on ollut Rudista aika suuret odotukset. Ensimmäisen kokeilun jälkeen on sellainen olo, että yksikään haave tämän koiran suhteen ei ole ollut väärä. Rudi meni kuin vanha tekijä, liinat kireällä ja yllättävän hyvällä maltilla. Kun pysähdyttiin, Rudi odotti sotkematta liinoja. Kun annoin luvan, lähdettiin taas matkaan omilta paikoilta. Rudi on myös Nagan tavoin nopea; kun annoin hetkeksi luvan mennä lujempaa, parina ollut Koda ei meinannut pysyä mukana. 

Suuntia Rudi ei ole oppinut samalla lailla kuin lauman vanhemmat, koska olen itse ollut laiska opettamaan. Olen ajatellut, että Rudi oppii vauhdissa päästessään kokeilemaan toisten kanssa. Kolme isoa urosta tarkoittaa vaan sitä, ettei polkupyörä oikein riitä enää kuivan maan peliksi.

Ohessa aika kamala puhelimella kuvattu ensimmäinen lähtö. Pojat ovat usein aika innokkaita lähdössä, johon viittasinkin alun "ensimmäinen lähtö ja äiti kiroilee saman tien" -lausahduksella. :D Pihasta lähdön jälkeen tulee aika pian ylämäki, mutta pääsin senkin ihan polkematta ylös, kun oli niin innokas moottori. Minulla siis Koda ja Rudi ja isännällä edessä Naga, joka ei tässä videossa näy, kun isäntä kuvaa taakse päin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti