maanantai 5. marraskuuta 2012

Mökkeily

Halloweenin vietto on kuulunut tyttöporukkani perinteisiin jo useamman vuoden. Tänä vuonna lähdimme viettelemään tyttöilyaikaa ystäväni mökille. Illan kulku oli rauhallinen ja rento; saunoimme, herkuttelimme, hilluimme pyjamissa ja höpöttelimme niitä näitä. Karvaista seuraa reissulla edusti oma laumani ja ystäväni kissaneiti, josta unohdin ottaa kuvan.

Pennet siis näkivät kissan ekaa kertaa! Tapaaminen meni ihan hyvin. Kissa oli suhteellisen ok pentujen kanssa, ei yrittänyt läimiä. Hiukan sähisi, jos tulivat liian liki. Naga alkoi ärsyttävästi haukkua tutkiskellessaan kisua ja äänenkäyttöön täytyi kyllä välillä puuttua, mutta muuten meni aika moitteettomasti.

Pennelit törmäsi mökillä myös paljon muihinkin uusiin juttuihin. Tutustuttiin uusiin ihmisiin, käytiin katsomassa saunaa, nähtiin lampaita, nukuttiin mamin kainalossa patjalla lattialla, maistettiin hiilihapollista juotavaa..

Koda ja omituinen sihisevä Fanta.

Myös se oli uutta, että oltiin ekaa kertaa yötä pois kotoa. Ja siitähän se vasta rumba syntyikin. Pentusille oli ihan hirveän vaikeaa rauhoittua illalla ja asettua aloilleen nukkumaan. Yöllä vaihdettiin asentoa, herättiin piippaamaan, ravattiin pitkin mökkiä ja heräteltiin yöpissalle. Nemolle poissa kotoa yöpyminen ei onneksi aiheuttanut koti-ikäviä, kun on jo kokenut kyläilijä.

 Olivathan ne suloisia sen hetken, kun saivat rauhoituttua.

Neppari ja taustalla tottumattomat retkeilijät.

Kotiinpaluu oli kyllä mannaa niin itselleni kuin laumallekin, olimme kaikki niin värsyneitä. Nukahdin itse seuraavana iltana seitsemältä sohvalle ja siirryin kymmeneltä sänkyyn, kun olin niin uupunut huonosti nukutun yön jäljiltä. Pennut nukkuivat ensin päivällä isäni syntymäpäiväkahvituksilla isän sängyn alla ja jatkoivat unimaratoonia vielä kotona kanssani.

Rankka reissu, mut tulipahan tehtyä! Ja mukavaahan se oli, vaikkakin väsyttävää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti