maanantai 26. marraskuuta 2012

Myrsky 6kk


Äitini ja isäpuoleni luona asusteleva kaukkarikaverimme Myrsky täytti puoli vuotta! Kokoa löytyy aika lailla. Säkää emme ole Myrskyltä mitanneet. Se on kuitenkin Nemoa jonkin verran korkeampi ja Nemon säkäkorkeus on 65cm. Painoa Myrskyltä löytyy 40kg.  Laumanvartijuus näkyy Myrskystä jo hiukan. Kuulin, että se on muutamaan kertaan alkanut haukkua pihaan tulevia autoja, mutta rauhoittunut sitten, kun on tajunnut kuka vieras on.

Myrsky on saanut pihaan hienon aitauksen, jossa olemme käyneet silloin tällöin leikkimässä. Vaikka Myrsky on iso, se on älyttömän heinovarainen ja hellä ja leikkii todella nätisti Kodan ja Nagan kanssa. Yhden kerran meinasi itselläni kyllä sydän pysähtyä, kun poitsut olivat leikkimässä ja yhtäkkiä huomasin, että Nagalla oli yhtäkkiä koko selkä veren peitossa. Pienen tutkinnan jälkeen huomasin, että Myrskyltä olikin vain lähtenyt hammas ja se oli leikkiessä sutannut Nagan omalla verellään.

No, ainahan sitä sattuu ja tapahtuu näiden elukoiden kanssa. Myrsky on kuitenkin hyvin hellä ja luotettava, lempeä jättiläinen. Olen iloinen, että meillä on tällainenkin tyyppi kaveripiirissä.


Onnittelut puolivuotisesta taipaleesta jättivauvalle! :)

2 kommenttia:

  1. Onko Nemo oikeasti NOIN korkea :DD apua, ei se näytä yhtään siltä.

    Kodaboi näyttää Myrskyn kokoiselta tuossa kuvass ;)
    Onnea Myrskylle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koutsi on aika iso, mutta ei sentään ihan Myrskyn kokoinen.. :D

      Poista