tiistai 6. marraskuuta 2012

Rokotukset

Olempa unohtanut tämänkin jutun kirjoitella! Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Pennelit rokotettiin viime viikolla. Molemmat rokotettiin siis samaan hyömyyn, Koda hiukan yli ja Naga hiukan alle 12-viikkoisena. Ensimmäinen rokotus maksaa normaalisti kyseisessä paikassa 50€, mutta minulta kuitenkin veloitettiin vain 80€. Kannatti ottaa pennut samaan aikaan, saa paljousalennuksia! Hah hah.

Lääkärireissu oli mukava. Koko talo täytyi tutkia lattiasta kattoon ja katosta lattiaan, eikä siinä jupakassa kerennyt edes huomaamaan yhtä piikkiä. Lääkäri tutki molempia myös noin yleisesti, kurkkasi korvat ja hampaat ja sen sellaista. Nagasta lääkäri huomautti, että toinen kives ei ollut vielä laskeutunut, eikä se tuntunut olevan nivusissakaan. Lupasi tarkistaa uudelleen tehosterokotusten ollessa ajankohtaisia. Toivottavasti se sieltä putkahtaa ilman sen kummempia komplikaatioita.


Molemmat riiviöt olivat rokotusten jälkeen pikkuisen veto pois ja tokkuraisia. Päivä meni nukkuessa, iltaa kohden taas piristyivät. Olen itse oikein tyytyväinen ja pentusille jäi hyvä kokemus eläinlääkäristä. Nappiin meni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti