lauantai 30. tammikuuta 2016

Pennelit 2vkoa

Dukkha:




Magga:




Nirodha:



Samudaya:



Täällä ollaan nyt kaksviikkoisia! Silmät ovat kaikilla auenneet ja maailmaa maistellaan ahkerasti. Lattialla käveleminen on vielä vähän vaikeaa, kun jalat lupsahtelevat minne sattuu, mutta matolla kävellään kovasti, vaikka joskus siinäkin tulee mentyä kyljelleen. Eli siis pentulaatikon ulkopuolinen maailma on alkanut ensimmäisiä kertoja kiinnostamaan ja elämän perustaitoja harjoitellaan.

Shanti syö hurjia määriä ja laihtuu silti. Maidon tuottaminen tuntuu olevan enegiaa vievää puuhaa.

Kauheasti kaikki ovat olleet isätutkimuksista uteliaita. Voin tässä nyt selittää saman tien, että pennuista otetaan verinäytteet 5vko vanhoina samalla, kun käydään laittamassa sirut ja eläinlääkärin tarkastuksessa. Aikaisemmin ei siruja voi laittaa, sillä ihan minipennulla ne saattavat vaeltaa aivan minne sattuu. Tietysti asiat voisi hoitaa kahdella eri reissulla, mutta en viitsi näitä pariviikkoisia kauheastii riiailla ympäri maailmaa.

Joten viisiviikkoisena näytteet. Eläinlääkäri lähettää näytteet labralle, ja labra ottaa sitten vielä oman aikansa näytteiden tutkimiseen. Sitten ollaan jännän äärellä ja katsellaan, mitä tuleman pitää.

Pailailen taas kuvin ja hölötyksin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti