torstai 28. kesäkuuta 2012

Koiranroinashoppailua !

Olen tässä kesän edetessä huomannut erään pienen vikatilan arkielämässäni. Kesäisin tapaan pitää paljon caprilegginssejä, joissa ei ole taskuja. Kun lähden koiran kanssa ulos, minulla ei ole yhtään taskua, minne laittaa avaimet ja koiran kamat, eli koirapillin, nameja, tennispallon, tai muuta tarpeellista rojua. Lenkillä en myöskään voi raahata laukkua mukanani, kun se on kyllä tiellä koko ajan.

Ratkaisu ongelmaan on ollut mielessäni jo itseasiassa yli vuoden. En vain ole aiemmin saanut aikaiseksi tehdä mitään. Nyt tässä joku aika takaisin marssein siis mustiin ja mirriin etsimään koiralle satulalaukkua. Kävin kaikki kaupungin mustit ja mirrit läpi, mutta niissä ei yhdessäkään ollut mitään.

Jouduin siis aloittamaan kuumeisen internetin koluamisen. Kävin aika monta lemmikkitarvikekauppaa läpi löytämättä mitään. Kuitenkin zooplussalta löysin viimeinkin tällaisen koiranrepun. Hintaa repulla oli normaalisti 24,90 €, mutta onnekseni se oli vielä alennuksessan 16,90 €. Siispä tilasin mokoman.

Tältä se nyt sitten käytössä näyttää..




Tiesin, että reppu on todennäköisesti Nipsulle vähän iso, koska oli L-kokoa. Hinta oli kuitenkin niin pieni ja olen itse sen verran ompelutaitoinen, että ajattelin sitten pienetää sitä tarpeen mukaan. Kyllähän se tosiaan oli hiukan suuri. Mahan alta ja rinnan edestä tulevat remmit olivat onneksi säädettäviä, joten jouduin pienentämään vain selän päältä kulkevaa kangasta. Nuo kuvassa roikkuvat remmit täytyy vielä katkoa, mutta muuten reppu on jo ihan käyttövalmis.

Edit:// Näin jälkiviisaana voin kertoa, että repusta lähti parin kokeilun jälkeen yksi remmi irti. Nemon on myöskin ilmeisesti aika vaikeaa kävellä se päällään, ei se sitten kuitenkaan oikein istu. Ensikerralla taidan sitten vain satsata johonkin miljoonan maksavaan reppuun, jos sellaisen kerran tahdon. Olen kuullut ainakin mittatilaustyönä sellaisia tehtävän, mutta hinta on tietysti hiukan eri, kuin tälläisen version. Harmi! Taidamme siis jatkaa repusta haaveilua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti