torstai 14. kesäkuuta 2012

Kuulumisia

Kävimme tässä muutama päivä sitten isännän sukulaisilla kylässä. Heillä on suloinen yli-innokas kultainen noutaja, joka rakastaa koko maapalloa. Minulla sattui olemaan kamera mukana, joten nappasin pari kuvaa. Isäntä tykkää tästä kultsista hirveästi, se on ihanan massiivinen ja tykkää painia ja riehua. Lisäksi sillä on mahtavan suuri nenuli. Rakastan koirien neniä !!

Ikävä kyllä tämä kaveri ei oikein tule Nemon kanssa toimeen. Molemmat ovat leikkaamattomia uroksia, ja luonteet eivät oikein sovi yhteen. Leikki meinaa heti mennä liian todeksi ja yltyy helposti rähjäämiseksi. Siispä Neppari oli tämän vierailun ajan kotosalla, vaikka yleensä kulkeekin aina mukanani.





Kirjoittelin pari päivää sitten metsälenkeistä. Tykkään hirveästi käydä koiran kanssa metsäilemässä, se on niin leppoisaa ja tuntuu niin oikealta. Kuitenkin tässä on tullut vastaan pikkuinen ongelma, nimittäin hyttyset ja mäkärät.

Olen juuri sitä tyyppiä, joka houkuttelee hirveästi kaikkia verta imeviä itikoita. Tänä kesänä hyttysiä tuntuu olevan ihan älyttömästi! Tunnun vieläpä olevan pistoille hiukan allerginen. Pistoskohdat turpoavat aivan valtaviksi, eivät meinaa laskea millään ja kutiavat ihan mielettömästi. Kävin siis aseistautumassa apteekissa, ja ostin hajutonta hyttyskarkotetta ja etonogeeliä, jonka pitäisi rauhoittaa pistosten turvotusta ja kutinaa. Näillä mennään ! Toivottavasti toimivat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti