maanantai 6. elokuuta 2012

Pentuperjantai

Lähialueeni Musti ja Mirri -myymälässä on perjantaisin ns. pentuperjantai, jolloin klo 16-18 liikkeessä on alueen pennuille treffit. Pentuperjantaita vietetään useammissa Musti ja Mirri -myymälöissä, mutta vaihtelevalla osanottajien aktiivisuudella. Oman alueeni pentuperjantait ovat hirveän suosittuja ja mukavan rentoja: myyjät antavat päästää pennut vapaaksi kauppaan riehumaan. Lähdimme Myrskyn kanssa kurkkaamaan, millaista menoa saadaan aikaiseksi.

Myrsky löysi itselleen kaksi sopivaa leikkikaveria, jonka kanssa sitten painiskeli. Ne olivat suunnilleen samanmielisiä ja -kokoisia kuin Myrsky itse. Toinen kaveri oli herkkä ja hiukan ujo valkoisen paimenkoiran pörrrrheä pennelöinen...



... ja toinen jo nelikuinen reipas ja raisu alaskanmalamuutin ja newfoundlandinkoiran mix.



Pennut saivat hyvät touhut aikaiseksi. En laskenut tarkkaa osanottajien lukumäärää, mutta edellisellä kerralla pentuja oli ollut 17 ja veikkaisin, että tällä kerralla määrä oli suunnilleen samaa luokkaa. Olin myös yllättynyt siitä, että yksikään hauvavauva mennyt repimään hyllyistä leluja eikä edes nameja, vaikka hyllyissä on kaiken maailman ihania possunkorvia ja muita herkkuja irtotavarana ihan saatavilla.

Pentuperjantai oli siis aivan ihastuttava kokemus. Kysyin myyjiltä heti, että kuinka pitkään pentutreffejä aiotaan järjestää, eli ehdinkö minä sitten rekikoiran alkujeni kanssa myös riehuttelemaan. Myyjä kertoi, että niin suuren suosion saaneena päiviä aiotaan kyllä pitää. Mikäli osanottajia on joskus vähemmän, voidaan keksiä yhdessä ohjelmaa, esimerkiksi tutustua aktivointileluihin. Olin todella ilahtunut. Upeaa, että tällaisia tilaisuuksia järjestetään siitä huolimatta, että se tuottaa ylimääräistä työsarkaa.

Tällaista tänään, Kettu kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti