sunnuntai 19. elokuuta 2012

Tarkemmin pennuista

Kerroin aiemmin, että jouduin taas parin kysymyksen eteen, kun valitsemaani pentueeseen ei syntynyt tarpeeksi urospentuja. Yhden saisin, mutta kahta ei riittäisi. Pidin kuitenkin syntyneestä pentueesta ja myös  pentueen kasvattajasta, sekä sukutaulusta niin paljon, että päätin yrittää etsiä muualta toisen pennun ja ottaa sitten suunnitellusta pentueesta sen yhden.

Pari yötä valvoin tuijottaen kattoa jännitys alavatsassa kipristellen ja selailin erilaisia foorumeita ja huskykenneleiden kotisivuja löytääkseni syntyneelle pentukaiselle veljen. Rakastan Karhuveljeni Koda -elokuvaa (eng. Brother Bear) ja olen jo aiemmin miettinyt, että voisin antaa toiselle pennuista kutsumanimeksi Koda. Totesin siis istuskellessani eilen aamulla aamupalalla, että etsin karhuveljeä, Kodaa, ja päätin, että jos nimi sopisi tälle karhuveljelle, se voisi saada sen nimekseen.

Eilen löysin ilmoituksen, jossa kerrottiin pentuja olevan myynnissä. En tiennyt kasvattajista juuri mitään ja ilmoituksessakin oli yhteydenottoa varten vain puhelinnumero. Inhoan virallisia puheluita tuntemattomille, oli sitten kyseessä hammaslääkäri, työnhaku tai koiran etsintä. Päätin kuitenkin ottaa härkää sarvista, soittaa ja kokeilla onneani.

Kasvattaja vaikutti todella ihanalta. Pentujen sukutaulu oli hyvän näköinen. Kasvattaja lähetti minulle kuvia ja lisätietoa sähköpostitse. Yksi pennuista, suuri vaaleanharmaa poika, herätti kiinnostukseni. Yllätyksekseni pennun rekisteröintinimi on Karhu! Löysin karhuveljen, kirjaimellisesti!

Tässä on Karhu eli Koda 10 päivän ikäisenä:


Varasin Kodan siltä istumalta. Pojilla on ikäeroa pari viikkoa, Koda on vanhempi. Nyt siis ei enää muuta kuin tuskaista rimpuilua luovusikään saakka. En malta odottaa, että saan ne kotiin. Tulkaa jo tuhoamaan tämä koti ja pureksimaan kaikki mun puukalusteet!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti