torstai 20. syyskuuta 2012

Hyvästi uni - Tervetuloa Koda

Muuttuvat suunnitelmat vei unenlahjat. Niin se mulla aina menee. Maha sattuu niin, että täytyy mennä rusinaksi maahan makaamaan. Flunssakin tässä vielä on. Toisin sanoen, olen kosketusarka räkäzombie, mutta erittäin tyytyväinen sellainen.

Minun oli takoitus hakea Koda ja pikkuveli samaan aikaan Lapin suunnilta.  Pikkuinen on tällä hetkellä vasta 5vkoa, joten ajattelin tietysti, että haen pikkupiskit yhdellä reissulla sitten, kun molemmat ovat luovutusikäisiä, suunnilleen kun pikkuinen on 8vko ja Koda 10vko ikäinen. Matka etelästä Lappiin on vaan aivan jäätävän pitkä. Isäntä laskeskeli, että riittävin tauoin matka meiltä Kodan kasvattajan luo kestää n.16 tuntia. Siispä aloin pohtia muita mahdollisuuksia.

"Asioilla on tapana järjestyä". Aikatauluni menivät tuhannen sekaisin, mutta olen hulinasta huolimatta aivan tajuttoman onnellinen. Eikä tässä onneksi mitään hätää ole, täytyy vain hienosäätää paria juttua vielä. Viikonloppuna täytyy suojata sähköjohdot pois näkyviltä ja järjestellä muutenkin paikkoja uuteen uskoon.

Koda nimittäin ottaa varaslähdön!



4 kommenttia: